Herfstwijnen komen er aan!

Het voelt toch een beetje gek dit. Het is vandaag nog achterin de 20 graden, volop zon, nog lang geen sprake van nazomer en hier gaan we toch een aankondiging doen voor de herfstwijnen. Maar het feit is nu eenmaal dat gisteren de meteorologische herfst is begonnen en zeer binnenkort is het ook beurt aan de astronomische (of “echte”) herfst. 

Dat betekent dat wij ook weer druk in de weer zijn om een heerlijk doosje wijnen voor jou te selecteren! Elwin zit momenteel nog tussen de druivenranken en ook Ruben piept er nog heel even tussenuit, maar des te meer zin en energie gaat er dus in het prachtige herfstpakket zitten! 

Tipje van de sluier: het wordt weer genieten. Maar dat zal inmiddels geen verrassing meer zijn. 

Geniet nog even van deze prachtige dagen, voordat we richting kastanjes en herfstkleuren gaan en we wensen je alvast heel veel plezier met de herfstwijnen. Geniet!

Hartelijke groet,

Elwin, Lars en Ruben

Jouw pakket zal door DPD worden bezorgd in de week van maandag 26 september. Ben je niet thuis tijdens de levering? Geen probleem, je kunt de bezorgdag zelf wijzigen middels de mail van DPD, of anders wordt er een briefje door de bus gedaan met daarop de afhaallocatie in de buurt.