Winterwijnen komen er aan!

Wat kan de tijd soms toch snel gaan. Gevoelsmatig hebben we de zomer net gehad, maar de realiteit is dat we nog maar 26 dagen van Kerst verwijderd zijn. Wellicht komt het door de zachte temperaturen van afgelopen periode dat het een en ander bij ons nog niet zo leeft, maar de kerstlampjes in de kale bomen en de sporadische Mariah Carey hit op de radio verraden wel dat de winter nabij is. Dat betekent op onze beurt dat we jou weer kunnen verblijden met een doos heerlijke winterwijnen!

We hebben een mooie samenstelling gemaakt van wijnen van verschillende wijnhuizen. Zeker in de koude wintermaanden is het extra fijn om eens lekker op de bank te kruipen, een wijntje open te trekken en eens even goed de geuren, kleuren en smaken tot je te nemen. Geniet van het knusse, geniet van de gezelligheid die de winter te bieden heeft. En doe dat vooral met een goed glas wijn in je hand!

Vanaf deze plek alvast hele fijne dagen gewenst!

Hartelijke groet,

Elwin, Lars en Ruben

Jouw pakket zal door DPD worden bezorgd in de week van maandag 12 december. Ben je niet thuis tijdens de levering? Geen probleem, je kunt de bezorgdag zelf wijzigen middels de mail van DPD, of anders wordt er een briefje door de bus gedaan met daarop de afhaallocatie in de buurt.