Lentewijnen komen er aan!

Waar ik vannacht nog ongeveer mijn bed uit vroor door een combinatie van klassiek enkelglas, een buitentemperatuur van een aantal graden onder de 0 en een voornemen om zo min mogelijk te stoken, zat ik vanmiddag prinsheerlijk te werken in een zonovergoten woonkamer die – dankzij datzelfde enkelglas – lekker snel opwarmde. Wat een genot om dat lente-gevoel te ervaren. Het eerst moment van het jaar dat je voelt in je lijf: er komt weer nieuw leven, een nieuw seizoen aan.

En er komt niet alleen een nieuw seizoen aan: uiteraard komt er met ieder nieuw seizoen ook weer een nieuw seizoenspakket aan! De voorbereidingen voor het lentepakket zijn al lang en breed in gang. We hebben de wijnen geselecteerd en gaan ze binnenkort voor je inpakken. Ditmaal (als tipje van de sluier) zoeken we Zuid-Europese vakantielanden op met wijnen uit Frankrijk, Italië en Portugal. Stuk voor stuk weer ontzettend lekkere zwoele lenteglazen!

Ik weet het, maart roert zijn staart, maar voor mij is de lente vanaf vandaag gewoon begonnen.

Jouw pakket zal door DPD worden bezorgd in de week van maandag 20 maart. Ben je niet thuis tijdens de levering? Geen probleem, je kunt de bezorgdag zelf wijzigen middels de mail van DPD, of anders wordt er een briefje door de bus gedaan met daarop de afhaallocatie in de buurt.

Hartelijke groet, ook namens Elwin en Ruben,

Lars