Herfstwijnen komen er aan!

Het begin van de meteorologische herfst vind ik persoonlijk altijd een lastig moment. Opeens wordt het zo tastbaar dat de zomer voorbij is, worden de weersvoorspellingen somberder en betrap ik mezelf er op dat ik toch al weer begin september een half kilootje chocolade kruidnoten achter de kiezen heb. Maar gelukkig hoort bij dit nieuwe seizoen ook weer het uit mogen kiezen van 6 heerlijke wijnen. We hebben flink geproeft en ons best gedaan om er weer een feestelijke samenstelling van te maken! Ik ben erg benieuwd hoe jullie de wijnen dit seizoen ervaren. En voor diegene die ook al aan de guilty pleasure heeft toegegeven: er zit in ieder geval een kruidig wijntje tussen die prima te combineren is met bijvoorbeeld speculaas of.. kruidnoten ūüėČ

Bezorgdata
Jouw pakket zal door DPD worden bezorgd in de week van maandag 16 september. Ben je niet thuis tijdens de levering? Geen probleem, er wordt een briefje door de bus gedaan met daarop de afhaallocatie in de buurt.

Feestelijke toppers
We krijgen regelmatig de vraag of we nog wat lekkere wijntjes hebben staan voor een verjaardag of bijeenkomst. Daarom is het goed om te weten dat we begonnen zijn met het maken van een selectie “feestelijke toppers” die we ruim op voorraad gaan nemen in Utrecht.¬†

Dit geeft jullie de gelegenheid om uit een aantal verschillende stijlen te kiezen en het hele jaar door even langs te kunnen lopen om zo gemakkelijk je feestje te voorzien van goede wijnen. Op die manier hoef je niet iedere keer¬†Lindeman’s te schenken en kan je je gasten verrassen en verwennen met de heerlijke wijntjes van Kees.

Nog andere wijnwensen?
Ook voor andere wijnwensen, zoals een extra doosje van je favoriete wijn of losse bestellingen kan je ons altijd benaderen! Nu is namelijk het moment om je extra bestellingen door te geven, zodat we die kunnen meeleveren met de bezorgronde van de seizoenspakketten.

Met een hartelijke groet,
 
Ruben, Elwin en Lars