Winterwijnen komen er aan!

December is begonnen. De feestmaand december. Dat betekent Sinterklaas, Kerst, Oud en Nieuw, misschien wel de eerste sneeuwvlokken, maar bovenal: het pakket met winterwijnen komt er weer aan!

Naast dat we druk bezig zijn geweest om een aantal prachtige wijnen voor je te selecteren, hebben we ook hard gewerkt aan de digitalisering van Wijn van Kees. Lees verderop wat dit voor voordelen heeft voor jou.


Bezorgdata
Jouw pakket zal door DPD worden bezorgd in de week van maandag 16 december. Ben je niet thuis tijdens de levering? Geen probleem, er wordt een briefje door de bus gedaan met daarop de afhaallocatie in de buurt.


Wijn van Kees goed digital
We hebben hard gewerkt aan ons online systeem waarin we het mogelijk maken om te betalen middels automatische incasso zodat die facturen niet iedere keer handmatig overgeboekt hoeven te worden. Daarnaast is het nu ook mogelijk om de status van je seizoensabonnement in te zien, je eigen afleveradres aan te passen en indien gewenst je pakket on hold te zetten of juist weer te activeren.

Wat betekent dit voor jou?
Je krijgt ditmaal geen factuur toegestuurd, maar een betaallink. Wanneer je op deze betaallink klikt kan je eenvoudig met iDeal betalen. Alle volgende seizoenspakketten zullen automatisch van je rekening geïncasseerd worden. Dit gebeurt natuurlijk alleen wanneer je ook daadwerkelijk wijnen ontvangt dat seizoen.

Wat moet je nu doen?
Op dit moment niets. Je zal een aantal mailtjes van ons krijgen: een mailtje met daarin de melding dat je account is aangemaakt bij Wijn van Kees, een mailtje met een overzicht van je bestelling en als laatste een persoonlijk mailtje van Lars met daarin de betaallink. Als je vragen hebt kan je die stellen door een van de mailtjes te beantwoorden.


Binnenkort: feestelijke toppers
We krijgen regelmatig de vraag of we nog wat lekkere wijntjes hebben staan voor een verjaardag of bijeenkomst. Daarom is het goed om te weten dat we een selectie “feestelijke toppers” hebben gemaakt van wijnen die we ruim op voorraad gaan nemen in Utrecht.

Dit geeft jullie de gelegenheid om uit een aantal verschillende stijlen te kiezen en het hele jaar door even langs te kunnen lopen om zo gemakkelijk de gasten op je feestje te voorzien van goede wijnen. Op die manier hoef je niet iedere keer Lindeman’s te schenken en kan je je gasten verrassen en verwennen met de heerlijke wijntjes van Kees.

Binnenkort te bekijken in de Wijn van Kees webshop!


Wijn van Kees in de Utrechtse horeca
Wie al wel eens een borrel heeft beleefd in het altijd gezellige Café Joost zal niet ontgaan zijn wat voor heerlijke wijnen ze daar schenken. Wie afgelopen lente op de voorjaarsproeverij van Wijn van Kees was heeft het gezellige café van binnen kunnen meemaken. Inmiddels hebben de eigenaren Jelte en Aron een tweede horeca gelegenheid geopend: Bar Josefien. Mooi om te zien hoe de nieuwe plek weer enorm veel sfeer uitstraalt en uiteraard mooi om te zien dat daar ook weer heerlijke wijnen van Kees geschonken worden! Jelte en Aron, veel succes met deze nieuwe aanwinst!


Nog andere wijnwensen?
Ook voor andere wijnwensen, zoals een extra doosje van je favoriete wijn of losse bestellingen kan je ons altijd benaderen! Nu is namelijk het moment om je extra bestellingen door te geven, zodat we die kunnen meeleveren met de bezorgronde van de seizoenspakketten.

Met een hartelijke groet,

Ruben, Elwin en Lars