Lentewijnen komen er aan!

Een van de prettigste aankondigingen die we wat ons betreft kunnen doen: de lentewijnen komen er weer aan! Niet alleen doet de aankondiging bij ons al het water in de mond lopen, het biedt ook zoveel prettige vooruitzichten. We mochten gisteren en vanochtend al even genieten van een heerlijk zonnetje. Dat gaat met de komst van het lentepakket vast en zeker nog veel vaker gebeuren. En wanneer de zon zich de volgende keer laat zien kunnen we er hopelijk een heerlijk wit wijntje bij open trekken. In het prachtige zachte voorjaar genieten van een goed glas pure wijn; wij kunnen absoluut niet wachten!


Save the Date: Wijn van Kees Lenteproeverij
Na het geweldige succes van afgelopen jaar hebben we besloten om dit jaar wederom een prachtige proeverij te gaan organiseren! We vonden het zo leuk om jullie te ontmoeten en in real life met elkaar het glas te heffen. Daar willen we meer van. Daarom nu alvast de vooraankondiging. Zet hem dikgedrukt en onderstreept in je agenda.

Save the date: 2 mei 2020


Feestelijke toppers online
We krijgen regelmatig de vraag of we nog wat lekkere wijntjes hebben staan voor een verjaardag of bijeenkomst. Daarom is het goed om te weten dat we een selectie “feestelijke toppers” hebben gemaakt van wijnen die we altijd op voorraad zullen hebben in Utrecht. 


Dit geeft jullie de gelegenheid om uit een aantal verschillende stijlen te kiezen en het hele jaar door even langs te kunnen lopen om zo gemakkelijk de gasten op je feestje te voorzien van goede wijnen. Op die manier hoef je niet iedere keer Lindeman’s te schenken en kan je je gasten verrassen en verwennen met de heerlijke wijntjes van Kees.


In de Wijn van Kees webshop (bestel.wijnvankees.nl) kun je alle wijnen terugvinden en indien gewenst een extra of losse bestelling plaatsen. We werken nog hard aan de omschrijvingen, zodat je van achter je scherm al een goed beeld kunt vormen van de wijn. Uiteraard kan je ons altijd benaderen voor advies.