Nieuwe wijnen in aantocht

Wat hebben we heerlijk genoten deze zomer. We hebben zonnige landen bezocht, tijd met familie en vrienden doorgebracht en – uiteraard – een hoop lekkere wijnen gedronken. De zomer is wat dat betreft een bijzonder seizoen. Het lijkt alsof Nederland in de zomer een tandje terugschakelt en vaker de tijd neemt om een goed glas wijn te drinken en te genieten van het weer en de omgeving. Dat is iets wat wij enkel kunnen aanmoedigen!

De zomer loopt echter op zijn eind. Voor sommigen is het een onaangename ontwikkeling dat de dagen weer korter worden en de temperaturen lager. Maar, niet getreurd, wij hebben genoeg (zeker 6) redenen voor jullie om naar de herfst uit te kijken! Afgelopen week hebben we de koppen bij elkaar gestoken en voor jullie een heerlijk wijnpakket met herfstwijnen uitgezocht. Bij een aantal wijnen kwam direct een mooie wijn & spijs combinatie naar boven. Het wordt genieten!

Bezorging in Utrecht
Woon je in Utrecht? Dan zal jouw pakket worden bezorgd op maandagavond 24 september in Utrecht. Ben je deze avond niet thuis of wil je een wijziging in het pakket aanbrengen? Laat het dan even per e-mail weten.

Bezorging omgeving Utrecht
Woon je in de omgeving van Utrecht? Dan zal jouw pakket worden bezorgd op vrijdag 21 september in de omgeving Utrecht. Ben je dan niet thuis of wil je een wijziging in het pakket aanbrengen? Laat het dan even per e-mail weten.

Verzending van de wijnen
Verzenden we normaal gesproken het wijnpakket per koerier naar je? Dan zal jouw pakket worden verzonden rond maandag 24 september. Ze worden door een DPD koerier in een speciale wijndoos bezorgd. Wil je een wijziging in het pakket aanbrengen? Laat het dan even per e-mail weten.

Andere wensen?
Ook voor andere wijnwensen, zoals een extra doosje van je favoriete wijn of losse bestellingen kan je ons altijd benaderen! Nu is namelijk het moment om je extra bestellingen door te geven, zodat we die kunnen meeleveren met de bezorgronde van de seizoenspakketten.

Met een hartelijke groet,

Elwin, Ruben en Lars