Winter is coming!

Wat vind jij er van, die kortere dagen en koude handen?
Voor de een is de winter het favoriete seizoen, de ander zou het liefst overwinteren in Spanje. Máár, voor allebei hebben wij weer een heerlijk pakketje samengesteld! Ik zal alvast verklappen: er zitten van die heerlijke rode wijnen in, die uitstekend te combineren zijn met een avondje bij de openhaard! Kleedje er bij, kaasplankje op tafel, voeten omhoog en genieten.

 

Bezorgdata

Bezorging in Utrecht (e.o)
Woon je in Utrecht of directe omgeving? Dan zal jouw pakket worden bezorgd op maandagavond 17 december in Utrecht. Ben je deze avond niet thuis of wil je een wijziging in het pakket aanbrengen? Laat het dan even per e-mail weten.

Bezorging omgeving Ermelo
Woon je in de omgeving van Ermelo? Dan zal jouw pakket worden bezorgd op vrijdag 14 december in de omgeving Ermelo. Ben je dan niet thuis of wil je een wijziging in het pakket aanbrengen? Laat het dan even per e-mail weten.

Verzending van de wijnen
Verzenden we normaal gesproken het wijnpakket per koerier naar je? Dan zal jouw pakket worden verzonden rond maandag 17 december. Ze worden door een DPD koerier in een speciale wijndoos bezorgd. Wil je een wijziging in het pakket aanbrengen? Laat het dan even per e-mail weten.

 

Nog andere wensen?
Ook voor andere wijnwensen, zoals een extra doosje van je favoriete wijn of losse bestellingen kan je ons altijd benaderen! Nu is namelijk het moment om je extra bestellingen door te geven, zodat we die kunnen meeleveren met de bezorgronde van de seizoenspakketten.

Met een hartelijke groet,

Elwin, Ruben en Lars