Zomerwijnen komen er aan!

Hoe gaat het? Hopelijk ben je nog helemaal gezond en begint ook voor jou het ‘normale’ leven steeds meer terug te keren. Wat kan er een hoop gebeuren in drie maanden tijd. Waar we begin maart nog vrolijk een aankondiging deden voor een lenteproeverij bleek dat een aantal weken later volledig ondenkbaar te zijn. Gelukkig lijkt er nu steeds weer wat meer mogelijk te zijn en zijn zelfs de terrassen weer open gegaan. Laten we hopen dat die lijn doorzet.

Wat in ieder geval door blijft gaan is de levering van de seizoenswijnen. Nu het bijna zomer is kan je ook weer een doosje overheerlijke wijnen verwachten! Hopelijk breekt nu de tijd aan om weer met vrienden en familie een flesje open te kunnen trekken. Misschien nog even op 1,5 meter, maar in ieder geval weer samen.


“Proeven jullie ook alles?”

Wij krijgen nog wel eens de vraag wie nou eigenlijk de wijnen selecteert en of we zelf ook alles proeven. Nou, ik kan je vertellen dat het proeven en selecteren van de wijnen het leukste onderdeel van het seizoen is.. 😉 Dus ja, we trekken met elkaar de flessen open en hebben het over de geur, kleur, smaak etc. van de wijnen en welke wijnen goed bij elkaar in het pakket zouden passen. Zo komen we tot een zorgvuldig afgewogen pakket waar we alledrie trots op zijn. 


@WijnvanKees op Instagram

Betrekkelijk laat, maar beter laat dan nooit: Wijn van Kees zit op Instagram. Op ons profiel (@wijnvankees) zullen we in ieder geval ieder seizoen een foto van de wijnen + wijnbeschrijving posten, zodat je altijd in een handomdraai de wijnbeschrijving terug kunt vinden.

Dus, ga naar Instagram en volg ons!