Herftswijnen komen er aan!

22 september doet de herfst haar intrede in Nederland. Hoewel de zomer voor velen gevoelsmatig vaak te snel voorbij gaat, hopen we dat je door deze aankondiging toch wat meer uit kunt gaan zien naar de herfst: Op 25 september gaan wij namelijk weer de wijnpakketten inpakken. Afgelopen donderdag hebben we wijnen geproefd en de selectie gemaakt. Ik kan je alvast verklappen: het wordt weer smullen dit seizoen!

We hebben je al eerder bericht over de tweede lijn die we naast het reguliere pakket gaan leveren. Dit seizoen zal de primeur zijn. Lees verderop over de twee lijnen.


Bezorging
Jouw pakket zal door DPD worden bezorgd in de week van maandag 28 september. Ben je niet thuis tijdens de levering? Geen probleem, je kunt de bezorgdag zelf wijzigen middels de mail van DPD, of anders wordt er een briefje door de bus gedaan met daarop de afhaallocatie in de buurt.


Twee verschillende wijnpakketten
Al langere tijd willen we jou als wijngenieter meer keuze geven in de heerlijkste wijnen voor bij jou thuis. Met veel enthousiasme bieden we daarom vanaf nu een tweede lijn aan in de seizoenspakketten: het ‘Groots genieten’ pakket! Dit pakket bieden we aan naast het huidige pakket.

Een aantal wijnvrienden hebben de wens om ook wijnen in een ander prijssegment te verkennen. Wanneer de prijzen wat hoger liggen geeft dat ons de mogelijkheid om wijnen te selecteren die complexer en verfijnder zijn van smaak. Wijnen van gepassioneerde wijnboeren, die trots zijn op hun wijnen en een hoge kwaliteit nastreven. Wijnen die je vaak zullen verrassen.

Het nieuwe seizoenspakket komt naast het ‘Heerlijk ontdekken’ pakket waarin het om heerlijk proeven gaat. Een pakket waar we nog steeds zeer trots op zijn en waarmee je uiteraard ook kunt genieten van heerlijke wijnen. Deze houden we dus zeker in ons assortiment!

Kijk voor de verschillen op bestel.wijnvankees.nl: Heerlijke ontdekken & Groots genieten


Extra wijntje er bij?
Gaan de wijnen hard? Geef je een feestje? Of wil je juist een wijntje cadeau doen? Kijk dan ook eens op bestel.wijnvankees.nl! Daar vind je een hoop wijnen die wij in onze vaste voorraad hebben opgenomen en seizoenswijnen uit vorige pakketten. Nu hoef je nooit meer om wijn verlegen te zitten.


@WijnvanKees op Instagram
Betrekkelijk laat, maar beter laat dan nooit: Wijn van Kees zit op Instagram. Op ons profiel (@wijnvankees) zullen we in ieder geval ieder seizoen een foto van de wijnen + wijnbeschrijving posten, zodat je altijd in een handomdraai de wijnbeschrijving terug kunt vinden.

Dus, ga naar Instagram en volg ons!