Zomerwijnen onderweg!

Wat een héérlijk weer deze week! Als dit een afspiegeling is van hoe de zomer gaat zijn dit jaar, dan zeggen wij: laat maar komen! Wat een genot om in de zon te kunnen zitten met een koud glas fruitige witte wijn. Of wat dacht je van een goed glas rosé?

De meningen over rosé wijn lopen nog wel eens uiteen. Toch gaan we alvast verklappen dat we je deze zomer een heerlijke rosé gaan laten proeven. Afgelopen Wijn van Kees vergadering hebben we namelijk een selectie gemaakt van zomerwijnen, en de rosé sprong er wel echt tussenuit. Benieuwd wat jij er van gaat vinden! Je krijgt hem dit seizoen in het Wijn van Kees Heerlijk Ontdekken seizoenspakket.

Voor nu: geniet van het prachtige weer. De wijnen zijn in aantocht!

Bezorgdata

Jouw pakket zal door DPD worden bezorgd in de week van maandag 21 juni. Ben je niet thuis tijdens de levering? Geen probleem, je kunt de bezorgdag zelf wijzigen middels de mail van DPD, of anders wordt er een briefje door de bus gedaan met daarop de afhaallocatie in de buurt.

Wil je een wijziging in het pakket aanbrengen? Of hebben we iets over het hoofd gezien? Wil je een keertje overslaan of juist dit seizoen weer een doosje ontvangen? Laat het dan even per e-mail weten.

Adresgegevens

Het is belangrijk dat wij over de juiste adresgegevens beschikken. Ben je recentelijk verhuisd of laat je je pakket liever bij iemand anders afleveren? Geef dan je huidige adresgegevens (en telefoonnummer) aan ons door, zodat we het seizoenspakket op de juiste plek kunnen afleveren.

Om een wijntje verlegen?

In onze webshop bestel.wijnvankees.nl hebben een vaste selectie toppers staan waar we niet op uitgekeken raken en daarom standaard in de kelder hebben liggen. Deze wijnen zijn een feest om te drinken (of weg te geven). Met name de San Cassiano, Valpolicella doet het altijd erg goed op feesten en partijen. Hij ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook heerlijk fruitig en kruidig. Een topcadeau dus.

Nog andere wijnwensen?

Ook voor andere wijnwensen, zoals een extra doosje van je favoriete wijn of losse bestellingen kan je ons altijd benaderen! Wij denken graag met je mee wat betreft wijnwensen. 

Kijk ook eens op bestel.wijnvankees.nl voor onze vaste selectie “huiswijnen”. Dat zijn wijnen die wij zo goed vinden dat we ze standaard op voorraad hebben!

Met een hartelijke groet,

Ruben, Lars en Elwin