Lentewijnen komen er aan!

Waar voorzichtig hoopvolle signalen doorklinken in de media over inentingen en het terugdringen van het virus, hebben wij ook erg goed nieuws voor je: we hebben weer een prachtige selectie wijnen voor je klaarstaan! En zeg nou eerlijk, dit zijn die mooie berichten die je dag weer een stukje fijner maken toch? ūüėČ

Afgelopen week zijn we weer bij elkaar gekomen om wijnen te proeven. We hebben een mooi gebalanceerd pakket samengesteld. Stuk voor stuk wijnen waar je ongetwijfeld van zult gaan genieten. Alvast een disclaimer: in de komende levering moet niet iedere fles het van zijn uiterlijk hebben, maar uiteindelijk is het innerlijk datgene wat telt. En dat is waar we het meest enthousiast over zijn.

Hou nog heel even vol, het is bijna lente, de lentewijnen komen snel!

Jouw pakket zal door DPD worden bezorgd in de week van maandag 29 maart. Ben je niet thuis tijdens de levering? Geen probleem, je kunt de bezorgdag zelf wijzigen middels de mail van DPD, of anders wordt er een briefje door de bus gedaan met daarop de afhaallocatie in de buurt.

Wil je een wijziging in het pakket aanbrengen? Of hebben we iets over het hoofd gezien? Wil je een keertje overslaan of juist dit seizoen weer een doosje ontvangen? Laat het dan even per e-mail weten.

Met een hartelijke groet,

Ruben, Lars en Elwin