Winterwijnen onderweg

Het is zover. Het is 1 december. Dat betekent dat de laatste maand van het jaar aangebroken is. Voor sommigen kan dit jaar niet snel genoeg voorbij zijn. Er is een hoop gebeurd en gelaten afgelopen jaar. Maar de maand december kan ook een hoop mooie dingen brengen. We kunnen binnenkort de winter verwachten, met misschien wel een witte kerst. We kunnen om 5 uur ’s avonds al kaarsjes aansteken. We kunnen dikke snert eten wat al de hele dag heeft staan pruttelen, of oliebollen bakken en daar net iets te veel van genieten. We kunnen hopelijk bij elkaar komen en de glazen laten klinken. We kunnen proosten op een nieuw en voorspoedig nieuw jaar.

Hoe je ook in de wedstrijd zit, of je nu fan bent van de wintermaanden of niet, wat in ieder geval een lichtpuntje mag zijn: het winterpakket komt er aan! Eigenlijk is alleen dat al genoeg reden om uit te kijken naar de winter. We hebben een mooi pakket voor je samengesteld waar je hopelijk weer volop van kunt gaan genieten.

Jouw pakket zal door DPD worden bezorgd in de week van maandag 14 december. Ben je niet thuis tijdens de levering? Geen probleem, je kunt de bezorgdag zelf wijzigen middels de mail van DPD, of anders wordt er een briefje door de bus gedaan met daarop de afhaallocatie in de buurt.

Wil je een wijziging in het pakket aanbrengen? Of hebben we iets over het hoofd gezien? Wil je een keertje overslaan of juist dit seizoen weer een doosje ontvangen? Laat het dan even per e-mail weten.

Een nieuwe generatie wijndrinkers
Afgelopen maandag 16 november heeft Elwin – onze chef wijnkoper – samen met zijn vrouw Wieke een dochter gekregen. Prachtig nieuws! Erg mooi om te horen dat alles goed gaat met moeder en dochter, en nog mooier om te horen dat ze volgens de kraamverzorger goed drinkt. Dat belooft wat voor de toekomst.

Twee verschillende wijnpakketten

Al langere tijd willen we jou als wijngenieter meer keuze geven in de heerlijkste wijnen voor bij jou thuis. Met veel enthousiasme bieden we daarom een tweede lijn aan in de seizoenspakketten: het ‘Groots genieten’ pakket! Het nieuwe seizoenspakket komt naast het ‘Heerlijk ontdekken’ pakket waarin het om heerlijk proeven gaat. Een pakket waar we nog steeds zeer trots op zijn en waarmee je uiteraard ook kunt genieten van heerlijke wijnen. Deze houden we dus zeker in ons assortiment.

Kijk voor de verschillen op bestel.wijnvankees.nlHeerlijke ontdekken & Groots genieten

Nog andere wijnwensen?

Ook voor andere wijnwensen, zoals een extra doosje van je favoriete wijn of losse bestellingen kan je ons altijd benaderen! Wij denken graag met je mee wat betreft wijnwensen. 

Kijk ook eens op bestel.wijnvankees.nl voor onze vaste selectie “huiswijnen”. Dat zijn wijnen die wij zo goed vinden dat we ze standaard op voorraad hebben!

Met een hartelijke groet,

Ruben, Lars en Elwin